søndag, mars 25, 2007

Åpen invitasjon i Bærum

Det er lite som gleder meg så mye som når det blir dannet nye husmenigheter. Men det er også gledelig å oppdage gamle. I Bærum finnes det en husmenighet som har eksistert i over 20 år hjemme hos Marianne og Dag Åsbjørn Johansen.

I begynnelsen av februar var det samlet representanter for 9 husmenigheter i Sandefjord. Og etter påske skal vi besøke noen som tenker å starte husmenighet. I januar i fjor kjente jeg bare til vår egen.

Hvor mange husmenigheter finnes det i Norge idag? Jeg tipper at det finnes mellom 20 og 30.

Marianne har sin egen blogg, Mammaplaneten. I en av postene gir hun en åpen invitasjon:

Alle som har lyst, kan komme på besøk til oss fredag 20. april kl. 18.00. (Ring gjerne, tlf. 48 11 49 50, og si fra hvor mange som kommer.) Det blir mat og prat samt musikk og oppbyggelige og tanke-utfordrende innslag.

Så spennende!


Share/Save/Bookmark

3 kommentarer:

Anonym sa...

Utvalet av bøker om husmenigheter veks stadig. Amazon melder at:

"you might like to know that Larry Kreider's "Starting
a House Church: A New Model for Living Out Your Faith" will be released on April 5, 2007."

Skal tru om det ei bok som er verdt å lesa ?

mvh
Bjørn Inge

MaMarianne sa...

Det er det sikkert. Men jeg kunne ha lyst til å høre mer om hva folk her til lands og nå om dagen driver med i sine respektive hus-forsamlinger. Tror vi må komme litt videre fra det bakoverskuende "ikke sånn"-perspektivet (med fokus på det man har forlatt eller tar avstand fra) og heller fortelle om det man nå gjør og har lyst til å gjøre. Det er grunnen til at vi inviterer folk hjem til oss; vi er nysgjerrige på hvem de er og hva de driver med.

Stavanger Modified Pictures sa...

Gratis norske bøker om Islam til å laste ned:
http://www.box.net/shared/2edk2ms08k

Gratis engelske bøker om Islam til å laste ned:
http://www.box.net/shared/jwchv9z400

Salaam
jeg håper du leser "Arab conspiracies against Islam", den ligger unde engelske bøker, den viser tydelig at Islam idag ikke praktiseres i henhold til Koranen, men mest i henhold til det Gamle Testamentet i Bibelen. Du kan og under norske bøker lese "Hadith motstand min reise". De fleste muslimer er og kunnskapsløse om disse paradoks, men jeg håper at dette endrer seg. Det er mange grupper rundt om i verden som avviser Hadith, og følger kun Koranen.
Det er bare en Gud.
Bahr