søndag, september 25, 2005

Rykk fram til start!

Å kunne “rykke fram til start” etter at starten er gått, og til og med tjene på det, er en ikke forunt i så mange sammenhenger. Mange kjenner sikkert igjen denne muligheten fra et utbredt spill.

Kristendommen har vært i en stadig forandring siden den første menighet ble etablert for 2000 år siden. I moderne tid har forandringene hatt til hensikt å bringe kirken tilbake til de opprinnelige verdier. Den lutherske reformasjonen og vekkelsesbevegelsene har bidratt i så måte.

Mange tenker at disse forandringene har ført oss stadig nærmere kristendommens opprinnelige tilstand. Men er vi ferdige? Er kirken ferdig restaurert? Har vi rykket fram til start?

Det er et område som gjenstår etter min og mange andres mening: Selve kirkeparadigmet. Det rådende kirkeparadigme ble etablert i år 313 e. Kr. Dette paradigmet er omfattet av alle slags kirkesamfunn fra pinsemenigheter, trosmenigheter til den katolske kirke.

Dette paradigmet må erstattes med et nytt paradigme. Vi er ennå ikke framme ved start! Rykk fram til start og hev 2000 kr, het det i spillet.

Rykk fram til start og erfar de opprinnelige kristne verdiene!

Technorati Tags:


Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

Erlend sa...

Amen! Vi må tilbake til fedrenes tro (Mal 4:5-6) og til det budskapet som Paulus forkynte. "I will restore, saith the Lord"

Are Karlsen sa...

Følg med, følg med!