torsdag, april 27, 2006

Hvordan ser bloggen min ut?

Slik skal bloggen min se ut, med en venstrespalte med postene og en høyrespalte med linker, etc. Dersom den ikke ser ut slik hos deg, gi meg en kommentar med opplysning om hva slags nettleser du bruker. Takk!

Bloggen min har to hovedbestand- deler: Venstrespalten med postene, og høyrespalten med diverse linker og permanent. Jeg hører fra en av leserne at høyrespalten plasserer seg nederst på siden. Dette tror jeg er avhengig av hvilken type browser eller nettleser man bruker. Fordi jeg har hatt samme problem når jeg har brukt Microsofts Internett Explorer, men ikke med andre nettlesere.

Er det flere som har slike problemer, altså at høyrespalten kommer nederst under postene? I så fall hvilken nettleser bruker du? Er det noen av leserne som bruker Firefox? Har du samme problem?

Fint om dere kan gi meg tilbakemelding på dette!

Technorati Tags: ,


Share/Save/Bookmark

6 kommentarer:

Geir Øynes sa...

Jeg bruker Explorer og som regel kommer alle linkene etc. under nederste post, på høyre side. Noen ganger kommer linkene øverst til høyre ved siden av postene, men det er sjelden.
Et annet problem jeg har er at når jeg åpner din blog, så avslutter Explorer pga en feil. Men hvis jeg åpner bloggen din med Ctrl+tilvalg nede, så kommer den fint opp.
Hvis jeg leser en kommentar og går tilbake til hovedposten, avslutter også Explorer. Hvis jeg derimot åpner kommentarfeltet i et eget vindu (med Ctrl+tilvalg nede), så kan jeg lukke det vinduet uten at Explorer avslutter.

Men men, nå skal jeg endelig gå til innkjøp av iMac og da er vel disse problemene over?

Are Karlsen sa...

Takk Geir!

Har du prøvd Firefox?

Thor Einar sa...

Hei Are. Jeg bruker firefox og det fungerer som en drøm.

rune karlsen sa...

Høyresiden kommer nederst. Det har den ikke gjort tidligere. Ellers er der ingen problemer. Bruker siste versjon av MS explorer.

Geir Øynes sa...

Ja, jeg prøvde Firefox en gang, men jeg ble ikke fortrolig med den.
Nå gidder jeg ikke prøve noe annet før jeg får iMac´en. Der er det vel Safari nettleser og den er vel bra?

Ben-Levi sa...

Jeg bruker explorer og der kommer det som skulle vært høyresiden under etter at venstre felt er skrollet helt ned.