tirsdag, juni 20, 2006

Husmenigheten Schanchesgate 14 Sandefjord: Hver samling er et under

CRW_2091_1
Herrens måltid
Foto: Are Karlsen

Fra forberedelsene til kveldens nattverd.

Jeg har vært innom det flere ganger i det siste, men jeg må gjenta det. At Irene fortsatt er nykter og er i arbeid, er et stort gledesemne. Etter å ha hatt samlinger i nesten ett og et halvt år, er det herlig å kunne være vitne til en slik utvikling.

Det er Jesus som skal ha æren. Også for alle gode krefter som har medvirket: Fengselsvesenet. Booppfølgeren i Sandefjord kommune som gjør en fantastisk innsats for Irene. Kriminalomsorgen i Frihet. Narkomane Anonyme som har ukentlige samlinger. Arbeidsgiveren til Irene. Barna til Irene, som hun har god kontakt med. Den flotte familien hennes som inviterer henne på alle tilstelninger.

Og Irene er flink til å bruke sitt omfattende sosiale nettverk.

Vi hadde en fin samling i kveld. Efeserbrevet 4:17-32 gjorde inntrykk. Nattverden var sterk.

Det å være velkommen og inkludert i et fellesskap hjemme hos noen, er noe som gjør godt for alle mennesker. Ikke minst for rusmisbrukere. Sånn sett er husmenighet genialt. Selv om jeg ikke mener at alle husmenigheter skal inkludere rusmisbrukere. Men hvis 1-2 promille av alle kristne i Norge inkluderte én rusmisbruker på samme måte, ville alle rusmisbrukere i Norge ha et slikt tilbud.

Husmenigheter kommer til å bety kolossalt mye for tusenvis av mennesker i Norge etterhvert. Det er bare fantasien som setter grenser for hva Gud kan bruke husmenigheter til.

Technorati Tags:


Share/Save/Bookmark

0 kommentarer: