mandag, august 22, 2005

Husprosjektet: La høststormene komme!

Her går stillaset. Husprosjektet er i mål! In my dreams. Det gjenstår å male vinduer innvendig (koblede, med ekte sprosser), male ferdig garasjen, pusse og male muren og rydde hagen.

Men dette er gjort: Vi har vasket, skrapet og grunnet huset og malt det to ganger, vi har byttet ut det som var råttent i vinduer og yttervegger og fjernet årsaken til at det råtnet, vi har byttet israfter, lagt på metallbeslag og delvis byttet vindskier. Dessuten er gelenderne rundt de tre trappehusene nye og endel vindusbord skiftet. Og vi har byttet noen takstein. Med god hjelp av snekker Håvard Kleppan - en ung, dyktig snekker med smarte løsninger og som en apekatt i stillaset.

Hans Martin - unge Karlsen - har gjort en imponerende jobb. Han kom fra en jorden-rundt-reise sammen med sin kjære Sara, og hadde muligens magasinert arbeidslyst og krefter. Alt annet ble satt til side, det var jobbing fra morgen til sen kveld. Og han stresset faren, klaget over lange pauser og somling. Skikkelig slavedriver! Takk, Hans Martin! Din far bøyer seg i respekt.

La høststormene komme!

Technorati Tags: ,
[posted with ecto]


Share/Save/Bookmark

0 kommentarer: