torsdag, august 10, 2006

Dagens foto: Markene står alt hvite mot høst.


Da sa han til disiplene sine: «Høsten er stor, men arbeiderne få. Be derfor høstens herre sende ut arbeidere for å høste inn grøden hans. Evangeliet etter Markus kapittel 9,37-38

Menighet handler om å gi den Hellige Ånd mulighet til å rekruttere høstarbeidere. Det er når den Hellige Ånd har lederskapet i menigheten, at dette rekrutteringsarbeidet fungerer best.

Technorati Tags: , ,


Share/Save/Bookmark

4 kommentarer:

Bjørn Olav sa...

Tenker mye på dette med høsten og innhøstningen, Are. Reiste gjennom Europa i tog med min sønn i sommer. Nøden grep meg slik. Alle disse menneskene uten Jesus. Som reiselektyre hadde jeg blant annet valgt: Tack rika liv. Fortellingen om pinsepioneren Tage Sjöberg, skrevet av sønnen Bengt. Tage var også far til de mer kjente pinsebrødrene Kjell og Stanley. Tage var ikke bare en pioner i Sverige, og grunnla mange menigheter der, men også i USA, Finland, Hellas, Tyrkia, Iran, Pakistan, Japan, Thailand og på Sri Lanka! Tenk hva Gud kan bruke et menneske til! Jeg ber om at alle vi, som er grepet av visjonen om Guds menighet, må bli dypt berørt av Herren så vi også får nøden for å vinne mennesker for Ham. Måtte vi begynne å se menneskene med Jesu øyne, så fulle av medlidenhet av vårt indre berøres kraftig.

Are Karlsen sa...

Bjørn Olav,

Jeg er spent på hvordan Den Hellige Ånd skal lede innhøstningsarbeidet framover!

Anny Svenstad sa...

Dette passer her, jeg legger inn to poster, en fra meg og en fra Are:

"Anny Svenstad said...
Vet dere, kara, jeg ønsker å utfordre dere (dere lærde) å kunne snu tankegangen.

Kunne noen av dere FØRST erfare noe LIVE (engelsk), og etterpå begrunne det teoretisk.

Når det gjelder:
* helbredelse
* folk frelst
* nye mennesker inn i varmen
* psyksik syke møtt

22:01


Are Karlsen said...
Det spørs om ikke du må gjøre det selv, Anny!

13:24

Og jo, nå gjør jeg det, Are:
"Takk for meg på bloggen her!!
Vennlig hilsen Anny

Anny Svenstad sa...

Og "dagen derpå":

Jeg måtte ha det litt moro i går og svare på utfordringen din, Are, og i samme sjanger, og at "å erfare LIV" for meg ikke lenger er blogg, men...(se nedenunder)

I dag:
*Takk for masse inspirasjon du har gitt meg og takk for mye *informasjon omkring 'hierarki', ledelse, tjenere ved siden av hverandre osv
* og du er veldig modig, Are, fortset med det!

..men jeg vil framover mer erfare NÆRHET, MENNESKER og JESUS(ikke blogg og torier) (men dette er tale til meg selv, ikke til de andre bloggerne)