tirsdag, august 08, 2006

Dagens foto: Ungdommens lykke

May Lene og Jengo danser i et bryllup de er gjester i. May Lene er vår datter. Jengo er hennes samboer. May Lene lærte Jengo å kjenne mens hun gikk på Kensington Temple Bible College i London for 6 år siden. Idag bor de i Edinburgh, hvor May Lene arbeider og studerer psykologi. Jengo arbeider på Mark & Spencer.

Jengo er opprinnelig fra Sierra Leone, hvor hans farfar Dr Siaka Stevens var president for en del år siden. Jengos far er også politisk aktiv og på grunn av vanskeligheter i Sierra Leone flyttet Jengos mor med sine barn til London for 13 år siden. De har liten kontakt med hjemlandet og lever et enkelt liv i England.

May Lene har et globalt sosialt nettverk. Med studier både i USA, Uganda og England og bistands- og misjonsarbeid i Uganda og Fillipinene, har hun nære venner på flere kontinenter.


Share/Save/Bookmark

3 kommentarer:

Ivar Kvistum sa...

Igjen et vinnerbilde, Are. Flott komponert. Det eneste som trekker ned og forstyrrer, er personen i mørk dress som er halvt skjult bak datteren din. Men jeg så ham ikke før på den store forstørrelsen.

Morsomt å høre om familien din. Du må da være stolt!!

Are Karlsen sa...

Enig, Ivar, den figuren har irritert meg. Oddbjørg har tilbudt seg å fjerne han i Photoshop.

Stolt? Jo, jeg har nok vanskelig for å skjule det.

En av døtrene kaller bloggen mitt eget realityshow, - hva hun nå måtte legge i det ...

Ivar Kvistum sa...

Morten Krogvold sa en gang at det nyttigste hjelpemiddelet man kan ha når man skal bedrive naturfoto, er en kraftig motorsag.

Realityshow? Ja vel. I så fall er det det eneste realityshowet jeg har lyst til å være med på.

ivar